Pohištvo

040 704 548

mizarstvo.naro@gmail.com

Kuhinja je prostor v domu, ki ga poleg kopalnice in postelje najbolj uporabljamo. Pri kuhinji je zelo pomembna njena fukcionalnost. Zraven odlagalnih površin je zelo pomembno, da so kuhinjske naprave lahko dostopne. Le to dosežemo z njihovo pravilno umestitvijo v prostor. Kadar nas prostor zelo omejuje lahko z elementi narejenimi po meri dosežemo željen učinek. Vsekakor pa ne smemo pozabiti na njeno lepoto.

Dnevne sobe

Pri opremljanju dnevne sobe s pohištvom je pomembno upoštevati koncept funkcionalnosti, še posebej, če je dnevna soba osrednji prostor v stanovanju, v katerem se največ zadržujete, preživljate prosti čas ali se družite s prijatelji in družino. Funkcionalnost opreme dnevne sobe ima še večji pomen v manjših stanovanjih, garsonjerah ali apartmajih. Tukaj pride do izraza po meri narejena dnevna soba.

Kopalnice

Pohištva v kopalnici običajno ni veliko a je klub temu zelo pomemben del kopalnice. Običajno zajema kopalniške bloke in razne omarice za shranjevanje kozmetike in drugih potrebščin in naprav. V kopalnicah je običajno zelo pomemben prostor zato je pohištvo po meri v kopalnici idealna rešitev. Priporočena je uporaba svetlejšega lesnega kontrasta vendar je v vsakem primeru možna prilagoditev vašim željam.

Pisarne

Za izgled posameznih pisarn, sklope skupinskih delovnih mest ali open space prostorov je, poleg designa samega pohištva, pomembna tudi barva, tako notranjega okolja prostora, osvetlitve kot tudi barva pohištva z vidika identitete podjetja. Pri tem prav pisarniško pohištvo ponuja prvi vtis urejenosti in tudi do neke mere ciljne usmerjenosti poslovnega subjekta. Po meri vam lahko izdelamo različno pisarniško pohištvo ko so delovne mize, operativni delovni bloki, odlagalne police, omare in drugo funkcionalno pohištvom ki sodi v pisarne.

Omare

Pri omarah lahko pustimo domišljiji prosto pot. Potrebujete garderobne omare, navadne omare za sobo ali samo knjižne police.  Za omare narejene po meri ni pomemben prostor, ki jim želite nameniti saj omare narejene po meri prilagodimo vašemu prostoru. Velika izbira materialov vam postavi vašo omaro v prostor tako da se bo najbolje vklopila.

Postelje

Na postelji prebijemo skoraj največ časa v našem bivalnem prostoru zato je ze pomembno pohištvo v našem bivalnem prostoru. V otroških sobah pa nam postelja v kombinaciji z omarami in pisalno mizo velikokrat služi kot celovita rešitev, da so otroci zadovoljni v svojem prostoru.

Mize

Potrebujete mizo za kuhinjo? Ali pa mogoče mizo za dnevno sobo? Mogoče za otroško sobo ali pa mizo za pisarno? Izdelamo mizo, ki bo brezhibno pasala v vaš prostor.

... in ostalo pohištvo
         po vaši domišljiji...